Oletko sinä uusi autotehtaan sankari?
Oletko sinä uusi autotehtaan sankari?

1000 UUTTA AUTONRAKENTAJAA
SAA TYÖPAIKAN

Valmet Automotive rekrytoi Uudenkaupungin autotehtaalleen 1000 uutta työntekijää rakentamaan GLC-sarjan Mercedes-Benz-katumaastureita. Koulutuksellasi tai aiemmalla työkokemuksellasi ei ole merkitystä – motivaatio ratkaisee.

Haemme uusia uskaliaita henkilöitä vastaamaan haasteeseen oppia maailman parhaimmiksi autonrakentajiksi kaikille osastoillemme: korihitsaamoon, maalaamoon ja kokoonpanoon sekä varastotyöntekijöitä sisäiseen logistiikkaan Uudenkaupungin autotehtaalle. Tehtävämme soveltuvat mainiosti myös sankarittarille. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi, mutta nyt koulutamme sinusta autonrakennuksen ammattilaisen!


Tarvitsemme lisää tekijöitä Mercedes-Benz GLC -katumaasturin tuotantoomme! Jo 150 hyvää tyyppiä on tänä vuonna aloittanut seikkailunsa ja nyt haluamme SINUT heidän seurakseen osaksi sankaritarinaamme! Tuhannesta työpaikasta on avoinna seuraavat 500.

Tarjoamme:

  • kuluvan vuoden aikana tuhat uutta työpaikkaa ja ainakin saman verran mukavia uusia työkavereita
  • ison talon edut
  • loistavan mahdollisuuden edetä urallasi
  • näköalapaikan suomalaisen autoteollisuuden huipulla
  • monipuoliset harrastusmahdollisuudet
  • ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Uuteen Kaupunkiin

Korihitsaamossa työskentely on pääasiassa materiaalin syöttöä roboteille, pistehitsausta sekä laaduntarkkailua. Tehtävissä työskennellään itsenäisesti iloisen tiimin tukemana. Kone- ja metallipuolen kokemus ja/tai koulutus on eduksi.

Maalaamossa työtehtävät ovat pikkutarkalle kädentaitajalle ja havainnoijalle sopivia, kuten auton koritiivistys ja maalipinnan tarkastus. Tehtävissä työskennellään tiimimuotoisesti.

Kokoonpanossa sankarien työ on enää auton varustelua ja viimeistelyä vaille valmis. Työ edellyttää täälläkin tarkkuutta ja laadukkuutta ja tehtävissä työskennellään porukalla tiimeissä.

Sisäisestä logistiikasta löytyy useita erilaisia varastoalan tehtäviä, kuten saapuvan ja lähtevän tavaran käsittely, vasutus ja jakelu. Tehtävissä työskennellään itsenäisesti tiimeissä ja täällä saatat ajautua vaikka trukin ohjaimiin!

Etsimme henkilöitä, jotka haluavat olla osana maailman parhainta autonrakentajatiimiä, jossa huippulaatu ja tekemisen ilo ovat läsnä.

Sinulle on itsestään selvää, että tämä ykköstiimi on joustava työaikojen suhteen, vuorotyövalmius on vakiona ja lisävarusteena on suomen kielen taito!

Koulutukset toteutetaan pääsääntöisesti työvoimapoliittisen koulutuksen kautta. Lisätietoja haastattelun yhteydessä!

Toimi näin:

  1. jätä hakemuksesi työpaikkaan

  2. pysyttele puhelimen läheisyydessä ja valmiudessa vastaamaan haastattelukutsuun!

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten jätä hakemuksesi NYT!

 

HAE AUTONRAKENTAJAKSI > KATSO MUUT VALMET AUTOMOTIVEN AVOIMET TYÖPAIKAT >

 
Hakuaika loppuu: 5.3.2017
Työn tyyppi: Kokopäivätyö
Sijainti: Uusikaupunki
Toimiala: Teollisuus/tuotanto
Rekrytointia hoitaa:
p. 02 8418 200
 

Emme liioittele sanoessamme, että olemme yksi Suomen yhteisöllisimpiä työpaikkoja. Tehtaallamme työskentelee laaja joukko eri ikäisiä hyviä tyyppejä eri puolilta Suomea. Taustoja on yhtä monta, kuin työntekijöitäkin.


VINK VINK. HYVÄ TYÖPAIKKA ON JAON ARVOINEN.
   


 

Opteam


Autotehtaan rekrytoinneista vastaa Opteam

Opteam rekrytoi asiakasyrityksiensä palvelukseen eri alojen osaajia työntekijöistä toimihenkilöihin ja johtoon. Opteam tarjoaa monipuolisesti työpaikkoja eri toimialoilla ja sadoilla eri tehtävänimikkeillä ympäri Suomen.

 

Valmet Automotive

 

VALMET AUTOMOTIVE

on valmistanut jo 40 vuoden ajan Uudenkaupungin autotehtaalla laatuautoja Porcheista Mercedes-Benzeihin. Modernit laitteet ja hyvä tekemisen meininki ovat pitäneet Valmet Automotiven maailman suurimpien autoteollisuuden sopimusvalmistajien joukossa. Palveluksessa on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.


Katso myös

KAIKKI OPTEAMIN TEOLLISUUS & LOGISTIIKKA TYÖPAIKAT >

TUTUSTU OPTEAMIIN >