Valmet automotive
Opteam
Valmet Automotive autonrakentaja

Valmet Automotive rekrytoi Uudenkaupungin autotehtaalleen 1000 uutta työntekijää rakentamaan GLC-sarjan Mercedes-Benz-katumaastureita. Koulutuksellasi tai aiemmalla työkokemuksellasi ei ole merkitystä – motivaatio ratkaisee. Koulutamme sinut tehtäviin.

 Haemme autotehtaalle idylliseen Uuteenkaupunkiin uusia kasvoja autonrakentajiksi kaikille osastoillemme; korihitsaamoon, maalaamoon ja kokoonpanoon, sekä varastotyöntekijöitä sisäiseen logistiikkaan. Tehtävämme soveltuvat mainiosti myös naisille. 

 

Tarjoamme:

Tuhat uutta työpaikkaa ja ainakin saman verran mukavia uusia työkavereita.

Apua asunnon löytämisessä.

Mahdollisuuden kimppakämppäasumiseen nopeille muuttajille.

Ison talon henkilöstöedut.

Loistavan mahdollisuuden edetä urallasi.

Näköalapaikan suomalaisen autoteollisuuden huipulla.

 

Etsimme henkilöitä, jotka haluavat olla osa maailman parasta autonrakentajatiimiä, jossa asiakastyytyväisyys ja tekemisen ilo ovat läsnä.

-- --

Syksyn 2016 hakuaika autonrakentajan tehtäviin on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille, olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä rekrytointien etenemisestä.

Uusi haku autonrakentajan tehtäviin alkaa tammikuussa 2017.

Olemme mukana Mercedes-Benz 4MATIC-turvallisuuskiertueella kertomassa uusista työmahdollisuuksista Valmet Automotivella.

LUE LISÄÄ TURVALLISUUSKIERTUEESTA

 

 

VINK VINK. HYVÄ TYÖPAIKKA ON JAON ARVOINEN.
   

 

VAM_PMS.png

VALMET AUTOMOTIVE

on valmistanut jo 40 vuoden ajan Uudenkaupungin autotehtaalla laatuautoja Porcheista Mercedes-Benzeihin. Modernit laitteet ja hyvä tekemisen meininki ovat pitäneet Valmet Automotiven maailman suurimpien autoteollisuuden sopimusvalmistajien joukossa. Palveluksessa on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

 

Opteam_Logo_.png

AutotehtaaN TUOTANNON rekrytoiNNEISTA VASTAA OPTEAM

Opteam rekrytoi asiakasyrityksiensä palvelukseen eri alojen osaajia työntekijöistä toimihenkilöihin ja johtoon. Opteam tarjoaa monipuolisesti työpaikkoja eri toimialoilla ja sadoilla eri tehtävänimikkeillä ympäri Suomen.

 

Katso myös

KAIKKI OPTEAMIN TEOLLISUUS & LOGISTIIKKA TYÖPAIKAT

KAIKKI OPTEAMIN TYÖPAIKAT UUDESSAKAUPUNGISSA

  TUTUSTU OPTEAMIIN