työnhaku

Työnhaun kanssa ei tarvitse jäädä painimaan yksinään. Opteamin työnhakuvalmennuksesta saat sparrausta ja konkreettista apua työnhakuun. Me olemme tukenasi matkalla kohti uutta työtä. Älä enää mieti, osallistu maksuttomaan työnhakuvalmennukseemme.

Opteamin ratkaisukeskeinen ja työelämälähtöinen työnhakuvalmennus auttaa osallistujia löytämään mahdollisimman pian uuden, sopivan työn. Työnhakuvalmennus on räätälöity markkinoinnin, viestinnän, digin ja ICT:n osaajille. Näemme työelämän mahdollisuudet laajasti ja tunnistamalla jokaisen työnhakijan kompetenssit ja kokemukset kattavasti olemme pystyneet menestyksekkäästi sijoittamaan henkilöitä uusille toimialoille.

Tarjoamamme työnhakupalvelun tavoitteena on:

  • antaa asiantuntemusta työmarkkinoiden mahdollisuuksista
  • auttaa toteuttamaan työnhakua aktiivisesti ja systemaattisesti
  • lisätä itsetuntoa ja -varmuutta työhaussa
  • auttaa oman ammatillisen osaamisen ja vahvuuksien tunnistamisessa ja niistä viestimisessä
  • varmistaa laadukkaat työnhakudokumentit
  • ja löytää uusi työ mahdollisimman nopeasti.

VAHVAA NÄKEMYSTÄ JA KOKEMUSTA TYÖMARKKINOISTA

Me Opteamissa haluamme tehdä työelämästä parempaa. Meillä on yli 15 vuoden kokemus siitä, miten työpaikat ja työntekijät saadaan kohtaamaan. Opteamin konsulteilla ja valmentajilla on vahva näkemys ja kokemus työmarkkinoiden mahdollisuuksista. Meillä on ymmärrystä ja ratkaisuja eri toimialojen työn muutoksiin – esimerkkinä uusi media-, markkinointi-, viestintiä- ja muotoilualojen työn kohtaamispaikka Opteam Luova.

Opteam toimii yhtenä työnhakuvalmentajana Uudenmaan TE-toimiston Äkkilähtö työhön! – ICT-Digi-Markkinointi -palvelussa, jossa pyritään työllistämään 3-6 kuukautta yhtäjaksoisesti työttömänä olleita työnhakijoita, joilla on valmiudet työllistyä suoraan työmarkkinoille. Valmennus on maksuton valmennukseen valituille osallistujille.

 

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää

ILMOITTAUDU TYÖNHAKUVALMENNUKSEEN

 

Heidi Tähtinen

heidi.tahtinen@saranen.fi

puh. 040 716 3856

 

Toimistomme Uudellamaalla

Helsinki, Mikonkatu 2 D

Tikkurila, Kielotie 14

 

 

VINK VINK. Tästä kannattaa vinkata muillekin!
   

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ