Valmennuksesta heti töhin ravintola-alalle
Valmennuksesta heti töhin ravintola-alalle

VIIKONLOPUKSI DUUNIIN RAVintolaan

Haluatko lisätienestejä opiskelun oheen? Tykkiä työkokemusta? Joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa yhteen muiden menojen kanssa? Miten olisi ravintola-ala?

Ravintola-alalla riittää rutkasti vaihtelevaa ja mielenkiintoista duunia. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä remmiin myös ilman aikaisempaa kokemusta: me valmennamme sinut työhön!

Työ ravintolassa on paljon muutakin kuin lautasten kantamista ja kaljan kaatamista. Se on asiakaspalvelua, tiimityötä, vauhtia ja hyvää fiilistä. Mikä herkullisinta, ravintola-alalla sinulla on mahdollisuus oppia ruokamaailman viimeisimmät villitykset, ajan trendikkäimmät drinkit ja etiketin hallitseminen – tyylikästä!

HELPOSTI & NOPEASTI, MYÖS OPISKELUJEN OHELLA

Tarjoamme sinulle pikaväylän ravintola-alalle. Tehokkaan valmennuksemme jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus monipuoliseen työskentelyyn lukuisissa ravintoloissa OPTEAMIN kautta. Päätät itse aikatauluihisi sopivat työvuorot, jotka voivat ajoittua niin viikonlopulle, kuin arkeenkin.

VALMENNUKSEN KAUTTA SUORAAN TÖIHIN – TIENAAT MUUTAKIN KUIN JUOMARAHOJA

Raflateamin käytännönläheisessä valmennuksessa opit ravintola-alan kuumimmat kikat aina lautasten kantamisesta ja viinipullon esittelystä kiireisimmänkin serviisin hallintaan. Baarityöskentelyn salat aukeavat, kun valmentajamme opettaa cocktailien erilaiset valmistustekniikat ja trendikkäimpien juomien valmistuksen. Lyhytkoulutuksemme jälkeen sinulla on kaikki tarvittavat perustaidot ravintolassa työskentelyyn!

Raflateam-valmennus ei maksa maltaita, vaikka antaakin sinulle miljoonien arvoisen tietotaidon ravintolassa työskentelyyn.

RAFLATEAM-KOULUTUKSET KAUPUNGeITTAIN 2017

Haku Helsingin, Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan syksyn 2017 Rafltateam-koulutuksiin on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille.

ALKUVUODEN 2018 RAFLATEAM-KOULUTUKSET HELSINGISSÄ:

RAFLATEAM-KOULUTUS | HELSINKI TAMMIKUU

RAFLATEAM-KOULUTUS | HELSINKI HELMIKUU

RAFLATEAM-KOULUTUS | HELSINKI MAALISKUU

Julkaisemme mahdollisimman pian myös muut 2018 Raflateam-koulutuspäivät ja -paikkakunnat.
Jos olet kiinnostunut Raflateam-koulutuksesta ja haluaisit työskennellä kauttamme, voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

LISÄTIETOJA:

Mari Fränti
mari.franti@opteam.fi 
M +358 50 438 3052

#viikonlopuksiduuniin #raflateam #unohdacv

 

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

#Raflateam by Opteam