Valmennuksesta heti töhin ravintola-alalle
Valmennuksesta heti töhin ravintola-alalle

VIIKONLOPUKSI DUUNIIN RAVintolaan | seuraa meitä instassa @raflateam!

Haluatko lisätienestejä opiskelun oheen? Tykkiä työkokemusta? Joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa yhteen muiden menojen kanssa? Miten olisi ravintola-ala?

Ravintola-alalla riittää rutkasti vaihtelevaa ja mielenkiintoista duunia. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä remmiin myös ilman aikaisempaa kokemusta: me valmennamme sinut työhön!

Työ ravintolassa on paljon muutakin kuin lautasten kantamista ja kaljan kaatamista. Se on asiakaspalvelua, tiimityötä, vauhtia ja hyvää fiilistä. Mikä herkullisinta, ravintola-alalla sinulla on mahdollisuus oppia ruokamaailman viimeisimmät villitykset, ajan trendikkäimmät drinkit ja etiketin hallitseminen – tyylikästä!

HELPOSTI & NOPEASTI, MYÖS OPISKELUJEN OHELLA

Tarjoamme sinulle pikaväylän ravintola-alalle. Tehokkaan valmennuksemme jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus monipuoliseen työskentelyyn lukuisissa ravintoloissa OPTEAMIN kautta. Päätät itse aikatauluihisi sopivat työvuorot, jotka voivat ajoittua niin viikonlopulle, kuin arkeenkin.

 

 

VALMENNUKSEN KAUTTA SUORAAN TÖIHIN – TIENAAT MUUTAKIN KUIN JUOMARAHOJA

Raflateamin käytännönläheisessä valmennuksessa opit ravintola-alan kuumimmat kikat aina lautasten kantamisesta ja viinipullon esittelystä kiireisimmänkin serviisin hallintaan. Baarityöskentelyn salat aukeavat, kun valmentajamme opettaa cocktailien erilaiset valmistustekniikat ja trendikkäimpien juomien valmistuksen. Lyhytkoulutuksemme jälkeen sinulla on kaikki tarvittavat perustaidot ravintolassa työskentelyyn!

Raflateam-valmennus ei maksa maltaita, vaikka antaakin sinulle miljoonien arvoisen tietotaidon ravintolassa työskentelyyn.


KEVÄÄN 2019 RAFLATEAM-valmennUKSET

Julkaisemme pian valmennuspäivät kevään  Raflateam-valmennuksille eri paikkakunnilla:

 

Jos olet kiinnostunut saamaan sähköpostiisi tiedon tulevista Raflateam-valmennuksista, jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

LISÄTIETOJA:

Elina Salla
elina.salla@opteam.fi
P. 040 9224 405

#viikonlopuksiduuniin #raflateam #erilainenravintolailta

-- --

 

Jätä yhteystietosi, niin saat sähköpostiisi tiedon tulevista valmennuksista: