muutosturva

Järjestämme Luovan Muutosaamun sinulle, joka haluat keskustella erityisesti luovien alojen - markkinointi, viestintä, media ja muotoilu - muutoksen johtamisesta, organisaation osaamisen muokkaamisesta ja lakisääteisestä muutosturvasta huippuasiantuntijoiden ja kollegoidesi kanssa.

Muutosturvalaki astui voimaan 1.1.2017 osana kiky-sopimusta ja toi mukanaan uusia työnantajavelvollisuuksia irtisanomistilanteissa. Muutosaamussa saat uusinäkökulmia ja konkreettisia vinkkejä muutostilanteisiin sekä kuulet case-esimerkkejä onnistuneista muutosturva-valmennuskokonaisuuksista ja muuntokoulutuksista.

Jos painiskelet uuden osaamisen kuten markkinoinnin ja viestinnän digiosaamisen kasvattamisen kanssa, kannattaa tulla kuulemaan ja keskustelemaan rekrytoivista koulutusohjelmista, joilla varmistetaan uudenlaisen osaamisen ketterä hankkiminen.

Ohjelma ja puhujat:

luovan muutosaamu_puhujat.jpg

  • ”Multa viedään mun identiteetti”. Muutos luovassa työyhteisössä. / Elina Yrjölä, asiakkuusjohtaja, Opteam Luova
  •  Uutta digiosaamista teillekin – miten?  / Anu Ukonlinna, Director, Research and Business Development, Saranen Consulting
  • Mitä lakisääteinen Muutosturva ja valmennuskokonaisuudet tarkoittavat käytännössä? Case-esimerkkejä. / Jaana Kaarela, asiantuntijapalveluiden johtaja, Opteam

 

Tule kuulemaan käytännön vinkkejä ja case-esimerkkejä

Luovan Muutosaamussa syvennytään käytännönläheisesti luovien alojen muutostilanteiden johtamiseen, muutosturvaan ja osaamisen uudistamiseen työnantajan näkökulmasta.

-- --
Aika: 18.5.2017 klo 8.30-10.30. Aamiaista tarjolla klo 8.00 alkaen.

Paikka: Opteamin Helsingin toimisto, Mikonkatu 2 D, Helsinki

 

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella. Tervetuloa!

Aamiaistilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumalla nyt oheisella ilmoittautumislomakkeella varmistat paikkasi kysyttyyn tilaisuuteemme.

VINK VINK. Tilaisuudesta kannattaa vinkata myös kollegoille!
   

ILMOITTAUDU MUUTOSAAMUUN: