Sunborn Naantali Ruissalo avoimet työpaikat
HOK-Elanto ravintolat avoimet työpaikat

Naantali - Tämä lomailijoiden paratiisi on varmasti myös kesän paras työpaikka!

Maalaukselliset maisemat, meri ja vierasvenesatama, idylliset vanhankaupungin kujat ja lukuisat terassit ja ravintolat ovat täynnä hyväntuulisia lomalaisia, jotka odottavat hymyileviä ammattilaisia tarjoilemaan ruokaa ja juomaa laidasta laitaan. Ja kyllä, Naantalissa paistaa aina aurinko, vaikka muualla sataisi!

 

Ruissalo – rakkautta ensisilmäyksellä

Rantakalliot, upea hiekkaranta ja vehreä luonto sekä ainutlaatuinen sijainti aivan Turun edustalla, mitä vielä voi toivoa kesältä! Vilkkaat päivät asiakkaiden parissa, unohtumattomia elämyksiä, aurinkoa ja kallisarvoista työkokemusta. Tätä ja paljon enemmän on kesä Ruissalossa!

 

Olet sitten keittiön guru tai tarjoilun aurinkoinen ammattilainen – haluamme sinut mukaan kesän parhaaseen tiimiin Sunborn Sagan eri ravintoloihin Ruissalossa ja Naantalissa.

 

Kesän aikana pääset kehittämään ammattitaitoasi, hitsaudut yhteen työporukkasi kanssa ja kohtaat upeita asiakkaita. Sunborn Sagan ravintoloissa korostuu myönteinen henki ja aito vuorovaikutus niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa. Tähän huippujoukkoon halutaan aidosti innostuneita tekijöitä - työ ei ole sinulle vain pakollisten velvollisuuksien suorittamista vaan saat iloa asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja unohtumattomien elämysten luomisesta! Kesän sesonki on taatusti vilkas, joten rautaiset hermot ja positiivinen mieli tarvitaan jokaisena päivänä.

 

Mahtava kattaus työpaikkoja odottaa sinua näissä ravintoloissa:

Ruissalon Kylpylä, Ruissalon kahvilat Honkapirtti ja Vanha Tammi sekä Naantalissa Naantalin Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone ja Ravintola Snickari.

 

ALTA LÖYDÄT kesän aurinkoisimmat Työpaikat. KLIKKAA JA HAE:

VINK VINK. HYVÄ TYÖPAIKKA ON JAON ARVOINEN.
   
 
Kumppanina rekrytoinnissa toimii Opteam, joka vastaanottaa ja käsittelee hakemukset ja vastaa tarvittaessa kysymyksiisi. Valitut henkilöt työllistyvät sopimuksen mukaan joko Opteamille tai Sunborn Saga Oy:lle, johon kuuluvat Naantalin Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone ja ravintola Snickari sekä Turussa Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, kahvila Honkapirtti ja kahvila Vanha Tammi. 
TUTUSTU SUNBORN SAGAAN