Kesäksi festareille töihin
Kesäksi festareille töihin

Hyppää festarirekkaan ja vietä elämäsi kesä 2018!

Voit lopettaa etsinnät, maailman paras kesätyö on tässä: haemme KOKKEJA, TARJOILIJOITA JA BAARITYÖNTEKIJÖITÄ töihin kesän festareille.

Kierrä kanssamme Sideways, Tuska, Provinssi, Ruisrock, Pori Jazz ja Cheekin Valot sammuu -jäähyväiskonsertit. Helsingin Rock and Roll Oy järjestää pääkaupunkiseudulta kuljetukset kohteisiin sekä majoitukset Provinssin, Pori Jazzin ja Ruisrockin osalta. Voit olla mukana koko kiertueen tai osallistua vain osaan festareista.

Lähde mukaamme ja voit olla varma, että pääset käsiksi urakkaan, jossa duunia paiskitaan olan takaa, hymylihakset ovat kovilla ja musiikki raikaa. Työskentelet osana ammattilaisten tiimiä, joka vastaa kesän vetävimpien festareiden ravintolapalveluista.

 

Sykähtikö? KLIKKAA JA HAE MUKAAN:

JEP JEP, KOKIKSI FESTAREILLE

 

 

Helsingin Rock and Roll ja Tavastia omistavat perinteikkään Tavastiaklubin sekä samassa yhteydessä olevan Semifinaalin ja Ravintola Ilveksen Helsingissä. Näiden lisäksi Tavastia toimii ravintoloitsijana festareilla ja tapahtumissa, kuten tänä vuonna mm. Sideways, Pori Jazz, Provinssi, Ruisrock, Tuska ja Cheekin Valot sammuu -jäähyväiskonsertit Lahdessa.

 

VINK VINK. Vinkkaa myös kaverille