Esimieskoulutus 2017 OPTEAM
Esimieskoulutus OPTEAM 2017

Käynnistämme ravintola-alan ESIMIESKOULUTUKSEN syksyllä 2017. Tämä tutkinto ei vaadi pitkiä pänttäyspäiviä, vaan oppiminen tapahtuu ensisijaisesti työssäoppimisena käytännön kautta. Koulutukseen osallistuva työskentelee keskimäärin 90h/3vkoa.
Lisäksi istahdat koulun penkille kahtena iltana kuukaudessa. Kevään koittaessa pääset laittamaan esimiesosaamisesi heti käytäntöön ja sinua odottaa taattu kesäpesti tositoimissa, vuoropäällikön tai -mestarin tehtävässä.

Tämän kattavan ja käytännönläheisen koulutuksen jälkeen olet valmis ottamaan ohjat käsiisi. Koulutus antaa sinulle valmiuden hoitaa majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen työhön sisältyvät tehtävät niin operatiivisten taustatöiden, esimiestyön, myynti- ja markkinointitehtävien kuin asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamisen osalta. Käytännön harjoittelu räätälöidään sopivaksi juuri sinulle.

Etsimme mukaan motivoituneita ja eteenpäin pyrkiviä osaajia, joilta löytyy vähintään 1,5 vuotta kokemusta à la carte -ravintolassa työskentelystä salin, keittiön tai baarin puolelta, aitoa intoa esimiestyöskentelyyn ja halua sitoutua koulutukseen vuoden ajaksi. Koulutusohjelman tutkintomaksu on 58 €. Lisäksi osallistujat maksavat pantin, joka palautetaan stipendin muodossa valmistumisen jälkeen.

Esimieskoulutuksen osallistujat valitaan nyt,
joten hae mukaan pian!

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Otathan huomioon, että ilmoittautuneiden kesken teemme vielä osallistujavalinnan. Ilmoittautuminen ei sido sinua vielä mihinkään.

 

AVOIN TYÖPAIKKA STOCKMANN

Lisätietoja koulutuksesta antavat Opteamilla:

Sali Kirsi Nygård  
kirsi.nygard@opteam.fi

Keittiö Riikka Heinonen  riikka.heinonen@opteam.fi

Tavoitat meidät Opteamin horecan numerosta 010 8500 940 tai sähköpostitse.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.