Esimieskoulutus 2017 OPTEAM
Esimieskoulutus OPTEAM 2017

Esimieskoulutuksessa oppiminen tapahtuu ensisijaisesti työssäoppimisena käytännön kautta nimetyssä HOK-Elannon ravintolassa pääkaupunkiseudulla. Lisäksi istahdat koulun penkille kahtena iltana kuukaudessa Espoon Omniassa. Kevään koittaessa pääset laittamaan esimiesosaamisesi heti käytäntöön ja sinua odottaa taattu kesäpesti tositoimissa kokoaikaisesti, vuoropäällikönä tai -mestarina.

Koulutus antaa sinulle valmiuden hoitaa majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen työhön sisältyvät tehtävät niin operatiivisten taustatöiden, esimiestyön, myynti- ja markkinointitehtävien kuin asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamisen osalta. Käytännön harjoittelu ja opintojen aikataulu räätälöidään sopivaksi juuri sinulle. Palkkaus määräytyy MaRa TES:n mukaisesti ja tässä huomioidaan työkokemusvuotesi ravintola-alalla.

Tämän kattavan ja käytännönläheisen koulutuksen jälkeen olet valmis ottamaan ohjat käsiisi. Koulutus antaa sinulle valmiuden hoitaa majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen työhön sisältyvät tehtävät niin operatiivisten taustatöiden, esimiestyön, myynti- ja markkinointitehtävien kuin asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamisen osalta. Käytännön harjoittelu räätälöidään sopivaksi juuri sinulle.

Koulutus alkaa 12.9.2018. Maksu valmistavasta koulutuksesta 350€. Valmistuneilla opiskelijoilla on mahdollisuus hakea aikuiskoulutusrahaston stipendiä valmistuttuaan (www.koulutusrahasto.fi). Stipendi on suuruudeltaan 395€-456 €, riippuen aikaisemmasta koulutuksesta.

Tiedotamme tulevista koulutuksista nettisivuillemme ja sosiaalisessa mediassa.

 

syksyn  2018 Esimieskoulutuksen osallistujat on valittu. Kiitos kaikille hakijoille.

Otathan huomioon, että hakeneiden kesken teemme vielä osallistujavalinnan. Hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään.

 

Lisätietoja koulutuksesta antaa Opteamilla:

Kirsi Nygård  
kirsi.nygard@opteam.fi

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.