Hae Porvoon kingiksi!
Hae Porvoon kingiksi!

Jokainen meistä on täydellisen epätäydellinen, aivan kuten hampurilaisemmekin. Be Your Way -filosofiamme näkyy toiminnassamme joka päivä ja haemme nyt rehellisiä, aitoja ja teeskentelemättömiä ihmisiä BURGER KING® -ravintoloihin. Meillä pääset paitsi tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä, oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. Meillä jokainen työntekijä pääsee näyttämään kykynsä, joten älä jätä tätä mahtavaa tilaisuutta käyttämättä!

Lue lisää Burger Kingistä työpaikkana www.burgerking.fi/tyopaikat

HAE KINGIKSI – AVOIMET TYÖPAIKAT BURGER KING -RAVINTOLOISSA:

#KINGIKYKY

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas uusien asioiden oppija ja ymmärrät
vielä loistavan asiakapalvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen. Me tarjoamme sinulle koulutuksen, joten et tarvitse välttämättä aiempaa alan kokemusta.

#kingijengi #BEYOURWAY

Haluatko työskennellä mahtavassa työporukassa, aidosti omana itsenäsi, silloin kun sinulle parhaiten sopii? Kingijengissä kannustamme toisiamme ja saamme asiakkaat viihtymään!

#KINGIKALENTERI

Työ sopii hyvin niin ilta- kuin aamuvirkuille ja kaikille lisätienestiä haluaville. Me haluamme, että sinulla on työ, joka huomioi myös muun elämäsi. Kingijengillä on aina aikaa myös yhteiselle ajanvietolle.

#KINGIKOKEMUS

Työ meillä on paitsi opettavaista, myös hauskaa ja paljon uusia kokemuksia antavaa.
Työskentely meillä on arvokas ponnahduslauta työelämään!

 

TSEKKAA #KINGIJENGIN KLIPPI:

BURGER KING on Suomessa osa Restel-konsernia, joten #Kingijengin lisäksi Restelin huikeat henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi, jos päätät liittyä #kingien energiseen joukkoon! Käythän tutustumassa Burger King uratarinoihin!

 

   
VINK VINK. Vinkkaa työpaikasta kaverille.