Northernlights_Rovaniemi__Arctic_Light_Hotel_header2.jpg

ROVANIEMEN VALOVOIMAISIMMAT TYÖPAIKAT

ETSIMME OSAAJIA ARCTIC LIGHT JA CITY HOTELLIIN

Haluatko olla osa Rovaniemen upeimpien hotellien henkilökuntaa? Oletko kiinnostunut työskentelemään uudessa, valovoimaisessa ja kansainvälisestikin noteeratussa Arctic Light Hotellissa tai tyylikkäässä ja tasokkaassa City Hotellissa Rovaniemen ydinkeskustassa?

Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel on uusi perheomisteinen hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä. Tähän avaraan ja nykyaikaiseen keskustahotelliin on helppo saapua niin lentokoneella, junalla kuin autollakin. Rovaniemen parhaat ohjelmapalvelut, ostoskeskukset ja kulttuuritarjonta ovat kaikki vain muutaman askeleen päässä.

Arctic Light Hotel on upeasti suunniteltu yksilöllinen hotelli vuonna 1949 valmistuneessa arvokiinteistössä. Rovaniemen Kauppalantalon tarina jatkuu mittavien muutostöiden jälkeen uudessa muodossa, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla aito lappilainen vieraanvaraisuuden perinne ja ajanmukainen pohjoinen design.

Hotellissa on 57 tilavaa, korkeatasoista ja hyvin varusteltua huonetta ja sviittiä, avara lounge sekä korkeatasoinen ravintola. Arctic Light Hotel tuo laadun, yksilöllisyyden ja vieraanvaraisuuden täysin uudelle tasolle Lapissa ja Napapiirillä. Arctic Light Hotelliin kuuluvat myös Arctic Boulevard -ravintola sekä Lasiterassi lounge bar.

 

City Hotelli

City Hotellin on uudistettu 90 huoneen tasokas ja yksilöllinen hotelli Rovaniemen ydinkeskustassa ostospaikkojen välittömässä läheisyydessä, vain muutaman kilometrin päässä Napapiiriltä ja Joulupukin pajakylästä. Kaikki suurimmat aktiviteetteja järjestävät yritykset sijaitsevat mukavasti kävelyetäisyydellä hotellistamme. Cityhotellin kuuluvat lisäksi myös Ravintola Monte Rosa, Bull Bar & Grill sekä Kahvila ja lounge Cafe 303.

Yhteislogo.gif

 

   
VINK VINK. HYVÄ TYÖPAIKKA ON JAON ARVOINEN.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.