opteam_apetit_kampanjaheader.jpg


Hallitsetko arjen kurmeen? Ratkaisetko ilolla asiakkaidesi päivittäiset ruokahaasteet, ja myyt heille siinä samassa vielä loppuviikon herkut sekä helpot juhlatarjoilut tuleviin perhejuhliin.  Sinut me haluamme töihin Apetit Palvelutorille!

HENKILÖKOHTAISTA ASIAKASPALVELUA HUIPPUTUOTTEIDEN PARISSA

Apetit palvelee ympäri Suomea shop-in-shop –periaatteella toimivissa palvelumyyntipisteissä. Sloganimme kuuluu ”Aina voi syödä hyvin”. Ei ole sellaista tilannetta, johon palvelumyynnistä ei löytyisi ruokaratkaisua. Olemme valinneet tuotesortimenttiimme vastuullisilta toimittajilta hankittavia herkullisia, laadukkaita ja houkuttelevia tuotteita, jotka soveltuvat niin lounasevääksi ja kotiin sekä viikonlopun herkutteluun. Painotamme esillepanossa ajankohtaisuutta. Erityisosaamisalueitamme ovat kalat sekä muut meren herkut, tuore liha, herkulliset salaatit, maistuvat valmisruuat sekä lämpimät grillituotteet.

Keskustelemme palvelutiskillä asiakaspalvelun ohessa ruuasta, ruokaratkaisuista ja makumieltymyksistä sekä pohdimme vaihtoehtoja asiakkaan erilaisiin syömistarpeisiin ja -tilanteisiin. Henkilökohtainen, keskusteleva palvelu tuo hymyn huulille. Palvelutorilla olemme ylpeitä tuotteista ja omasta osaamisestamme.

Olemme avoinna pääkaupunkiseudulla viikon jokaisena päivänä klo 9-21. Muualla palveluaikamme vaihtelevat toimipistekohtaisesti. Työvuorot ajoittuvat aamukuuden ja iltakymmenen väliin.

Hae tiimiin, ja tule viihtymään vaihtelevassa asiakaspalvelutyössä!

PALVELUTORIMYYJIÄ PÄÄKAUPUNKISEUTU

#kurmee #apetitruoka #ainavoisyodahyvin #koukussakalaan
HYVÄ TYÖPAIKKA ON JAON ARVOINEN.